Caviar Baia Mare, Maramures

Caviar Baia Mare, Maramures

Caviar Baia Mare, MaramuresSunteti in cautare caviar Baia Mare, Maramures? Leroi du Caviar este solutia ideala atunci cand vine vorba despre caviar cu livrare rapida oriunde in Romania. Venim in intampinarea dumneavoastra cu 4 sortimente de caviar:

De ce sa alegeti Le Roi Du Caviar Baia Mare, Maramures?

„Rafinat, elegant și transcendental aromat, caviarul reprezintă tot ceea ce este mai bun în viața de lux. Reprezintă calitate, cultivare și seducție. Este ceea ce mănânci atunci când poți avea orice îți dorești, iar când vrei ce este cel mai bun, alegi LE ROI DU CAVIAR Baia Mare, Maramures”.

În mod tradițional, termenul de caviar se referă numai la icre de la sturionul sălbatic din Marea Caspică și Marea Neagră. Caviarul reprzinta de fapt, ouă de pește nefertilizate, de la diferite specii de sturioni. Caviarul real este un aliment de lux datorită rarității, delicateții și gustului său. Comanda chiar acum Caviar Baia Mare, Maramures si veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata!

 

Ce este caviarul?

Caviarul este, în esență, icre (ouă, uneori denumite și „perle”) ale femelei de sturion. Aceasta este un pește mare migrator, care a cutreierat apele reci ale emisferei nordice de peste 250 de milioane de ani. Mărimea și greutatea pot varia în funcție de tipul de sturion. Unele tipuri pot crește până la peste 1360 kg, în timp ce altele, au o medie de aproximativ 60 kg.

Cu toate acestea, sturionii se mai găsesc și în Marea Neagră, în unele părți din regiunile Pacificului de Nord-Vest și Atlanticului de Sud, din America de Nord, dar sunt frecvent întâlniți în marile lacuri și râuri din Europa. Majoritatea sturionilor sunt pești anadromi, care își petrec cea mai mare parte a timpului în apa sărată, dar migrează în amonte pentru a depune icre (ouă) în apă proaspătă.

Mistica și luxul caviarului datează încă din secolul al IX-lea, dupa Hristos. În evidențe, filosoful grec Aristotel, descria aceasta delicatesă ca fiind ouă de sturion, vestite la baluri, alături de trompete și flori.

Cu toate acestea, persanii au fost primii care au preparat și au savurat icre de sturioni. Cuvântul „Caviar” provine, de fapt, din cuvântul persan „khav-yar”, care înseamnă „tort de putere”, deoarece multe puteri medicinale i-au fost atribuite caviarului. Icrele de sturion nu au fost întotdeauna delicatețea care sunt astăzi. Cu mult timp în urmă, caviarul era consumat de către pescari, la Marea Caspică sau în saloanele americane ca aperitiv – în principal datorită gustului său sărat – pentru a încuraja setea. Desigur, fără refrigerare, caviarul se strica rapid. Tocmai această perisabilitate a făcut caviarul atât de exclusivist. Această exclusivitate i-a fascinat pe țari – printre care Petru cel Mare și alți membri ai familiei Romanov. Este un fapt incontestabil, faptul că Rusia și țarii ruși au propulsat caviarul în lumea luxului absolut.

 

Garantia calitatii caviarului comercializat

Caviar Baia Mare, Maramures : Caviarul este o sursă de vitamine și minerale, inclusiv omega 3, care ajută la mentinerea unui sistem nervos, circulator și imunitar sănătos. O porție de caviar conține cantitatea necesară de B12 pentru un adult. Alți nutrienți incluși sunt vitaminele A, E, B6, fier, magneziu și seleniu.

Vă garantăm că vă oferim cea mai bună selecție de caviar de la cele mai apreciate specii de sturioni!

 

Cum pot comanda caviar Baia Mare, Maramures ?

Echipa noastra va sta la dispozitie de luni pana vineri in intervalul 08:00 – 18:00 pentru comenzi de caviar Baia Mare, Maramures. De asenebea va stam la dispozitie cu informatii suplimentare referitoare la produsele comercializate. Oferim discount-uri considerabile in functie de cantitatea de caviar comandata!

  • Telefon: 0751.279.005
  • Email: contact@leroiducaviar.ro

Nu rata cele mai bune preturi si promotii pentru caviar Baia Mare, Maramures!

APEL TELEFONIC
TRIMITE
1
Online
Buna, numele meu este EVA. Cum te pot ajuta?
Web design by Dianys & Aplicatie CRM