Eticheta caviarului

Poate fi dificil să înțelegeți sau să apreciați gustul caviarului la prima mușcătură, deoarece are o aromă unică, care poate fi simțită în ceva timp. În plus, este mai bine să încercăm o varietate de tipuri de caviar pentru a ne afla propriile preferințe. Pentru a prinde gustul caviarului trebuie să îl încercați de cel puțin două sau trei ori. Și apoi veți afla că:„este un rai pentru papilele gustative”.

Pentru a vă bucura pe deplin de toate aromele subtile ale Caviarului, încercați următorul ritual: serviți o porție mică de Caviar pe dosul degetului mare. După câteva secunde pe mână, Caviarul se încălzește ușor și gustul intens al acestuia va fi eliberat. Mai întâi, aduceți-vă pumnul sub nas și simțiți parfumul; acesta ar trebui să fie aproape absent, uneori evocând ușor marea (dar nu ar trebui să fie asociat cu mirosul de pește conservat).
Acum, să gustăm! Luați caviarul în gură și folosiți limba pentru a prinde și a sparge icrele (în cerul gurii). Abia atunci, gustul pur și aroma delicată a Caviarului va fi pe deplin eliberată și apreciată.

„Bucurați-vă pur și simplu de o explozie de gust…”

Cum servim caviarul?

Este o artă când vine vorba despre a servi Caviarul –

Cel mai bun mod de a servi Caviar este cât mai simplist: pur și simplu luați la îndemână niște pâine prăjită, unt și suc de lămâie și evitați să-l serviți mai degrabă direct din frigider, lăsați-l să stea aproximativ 15 minute pentru a se dezgheța. Deși unii oameni nu văd niciun rău în utilizarea ustensilelor metalice, cunoscătorii susțin că metalul murdărește aroma caviarului și se încruntă.

„Asigurați aroma reală a caviarului, respectând tradiția lingurilor din sidef”.

Dar când vine vorba despre extravaganță adevărată, este dificil să învingi modul în care se face în Rusia, unde caviarul este servit pe blini / crep, împreună cu smântână și vodcă!

CUM POT COMANDA CAVIAR?

Echipa noastra va sta la dispozitie de luni pana vineri in intervalul 08:00 - 18:00 pentru comenzi sau informatii suplimentare referitoare la produsele comercializate. Oferim discount-uri considerabile in functie de cantitatea comandata!

0751.279.005

APEL TELEFONIC
Web design by - Dianys - realizare site web / creare website & creare magazin online